Contact : 0744362992

Babiaș Romeo Daniel

Avocat specializat în obținerea de daune morale/materiale rezultate în urma accidentelor rutiere.

Cabinet-de-avocat-Babias-Romeo
Profesionalism
Profesionalism 100%
Rezultate
Rezultate 100%

In spete similare, Cabinetul de avocat Babiaș Romeo Daniel are o rata de succes foarte mare, obținând pentru clienți despagubiri cuantificate in zeci de milioane de euro.

Alături de tine, pas cu pas, oriunde în România.

În cazul în care sunteți implicat dumneavoastra sau o ruda apropiata într-un accident rutier, în care nu sunteți vinovat sau ruda dumneavoastra nu e vinovata, aveți dreptul la despăgubiri pentru pagubele morale și materiale produse în urma acestuia, dar și pentru eventuale vătămări corporale sau decesul persoanei apropiate. În această situație, biroul nostru  poate asigura consiliere deplină pentru a obține despăgubirile ce vor fi acordate de societatea de asigurare a autovehiculului pe care șoferul vinovat de accidentul produs il conducea.  Precizam faptul ca ne deplasăm oriunde în România!

Sunati acum pentru mai multe informații și consiliere gratuită!

Despăgubiri accidente auto cu victime

Accidente pe teritoriul României

Asigurăm asistență completă pentru accidente petrecute pe teritoriul României.

Accidente în străinătate

Asigurăm asistență completă și pentru accidentele petrecute în afara țării.

Consiliere rezidenți și cetățeni străini

Biroul nostru asigură asistență atât cetățenilor români cât și cetățenilor străini.

Deplasare oriunde in România

Știm cât de traumatizantă poate fi experiență unui accident, de aceea venim în întâmpinarea clienților, oriunde în România.

Garantăm obținerea daunelor

Cabinetul de avocat Babiaș Romeo Daniel garanteaza solutionarea favorabila a tuturor spetelor in care vatamatii si rudele persoanelor decedate nu sunt vinovate

Asistența juridică și reprezentare

Suntem alături de tine, pas cu pas.
De la consultanță până la rezultatul final.

De ce să ai încredere în noi?​

Cabinetul de Avocatură “Babiaș Romeo Daniel” oferă în domeniul asigurărilor asistență juridică și reprezentare în vederea obținerii despăgubirilor (daune morale și materiale) în fața organelor de urmărire penală,în fața instanțelor de judecată, în fața firmelor de asigurări, precum și în fața Fondului de Protecție a Victimelor Străzii (F.P.V.S.) și Biroului Carte Verde din cadrul Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (B.A.A.R.), Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA). De asemenea, Cabinetul de Avocatură “Babiaș Romeo Daniel” oferă asistență juridică și reprezentare atât cetățenilor români din țară, cât și din străinătate, care au fost victime ale accidentelor rutiere produse atât pe teritoriul României, cât și în afara granițelor țării dar și cetățenilor străini care au suferit accidente auto pe teritoriul României. Cu o practică intensivă și îndelungată, Cabinetul de Avocatură “Babiaș Romeo Daniel” este specializat în recuperarea daunelor şi obţinerea despăgubirilor din accidente rutiere.

Dosare rezolvate

În cazul în care aţi fost victima unui accident auto ce a avut ca urmări vătămări corporale şi/sau decese, trebuie să cunoașteți faptul că am reprezentat întotdeauna cu succes părţile vătămate, obţînând daune morale şi materiale substanţiale pentru clienţii noştri. Este important de ştiut că o consultanţă juridică oferită la momentul oportun vă poate asigura obţinerea unor despăgubiri importante, adecvate prejudiciului suferit.

Parerile clientilor

Sunt foarte mulțumită de acești oameni minunați care face o echipă minunată și ajută oameni nevoiași și mai presus de toate sunt și niște oameni de treabă.

Vă mulțumesc pentru eforturile depuse pentru noi

Vă mulțumesc foarte mult pentru serviciile oferite! Eficiența, profesionalismul și amabilitatea dumneavoastră m-au determinat să vă includ pe lista persoanelor la care pot apela cu încredere atunci când am nevoie de îndrumare juridica.
Am descoperit o echipă extraordinară, un avocat de excepție care a reuşit imposibilul ! Vă felicit pentru profesionalismul de care ați dat dovadă şi de rezultatele obținute !
Vă mulțumesc !

CONTACT

PRIMIȚI consultanță gratuită încă de la primul apel