Contact : 0744362992

Recuperari Creante

Aveti parteneri de afaceri care nu va achita facturile restante? Pentru recuperarea acestor creante aveti nevoie de serviciile de specialitate ale unor avocati experimentati.
Avocatii Cabinetului de avocat Babias obtin recuperarea creantei dvs. actualizata cu dobanzi si penalitati intarziere.
Modalitatile de recuperare ale creantei sunt:
• Somatie plata (Notificarea)
• Ordonanta de plata
• Cerere cu valoare redusa
• Proces pretentii
• Cerere insolventa
Ce facem noi?
In prima faza incercam recuperarea creantei pe cale amiabila. Metodele de lucru in cazul procedurii amiabile cuprind: investigatii ale solvabilitatii debitorului, verificarea bunurilor acestuia, investigatii privind identificarea asociatilor si administratorilor societatii, discutii telefonice, notificari, intalniri directe. In  procent foarte mare din astfel de cazuri aceasta metoda s-a dovedit a fi eficienta.
In cazul in care, in urma acestor demersuri amiabile, debitorul nu reactioneaza pozitiv la solicitarile noastre, demaram procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia. In paralel formulam plangeri penale, cereri de declansare a procedurii falimentului, etc pentru a va pune la adapost de orice incercare de a se eschiva sa va plateasca datoria.

Pentru mai multe detalii si o prima consultatie pentru a recupera creanta dvs. nu ezitati sa ne contactati.